Benodigdheden:
·
300 gr speculoos
·
15 gr gelatine
·
115 gr boter
·
12 EL suiker
·
1,5 dl water
·
300 gr Philadelphia kaas
·
3 pakjes vanillesuiker
·
1,5 citroen
·
375 cl room
Werkwijze
·
Bodem van de springvorm bekleden met folie.
·
Boter smelten en speculoos fijngemalen erbij
·
Aandrukken op de bodem
·
Gelatine in koud water laten weken.
·
Water en suiker op vuur tot suiker is opgelost
·
Uitgeknepen gelatine erbij voegen
·
Mengsel maken va Philadelphia kaas,
vanillesuiker, citroen en afgekoeld mengsel met gelatine
·
Room lobbig kloppen en erbij voegen
·
In springvorm gieten en laten opstijven in
koelkast.
Je werkt deze kaastaart af naar keuze. Hier koos ik voor suikereitjes omdat het rond Pasen was.
Je kan even goed afwerken met stukjes aardbei, of framboos,.....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten